Image
Top
Menu

team

Maak kennis met ons team
Een traject begint bij ons met een goed persoonlijk contact. Wij stellen ons graag alvast even aan u voor.

2802 ontwerpt en adviseert bv heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van woningen (zowel partikulier als seriematig), winkels en bedrijfspanden.

Maak kennis met Sjoerd Roza

Sjoerd zorgt dat alle projecten bij 2802 ontwerpt en adviseert bv op rolletjes lopen. Naast projectmanagement houdt hij zich bezig met de commerciële kant van het runnen van een bureau en springt hij bij als er technische tekeningen gemaakt moeten worden.
Na het afronden van de HTS heeft Sjoerd bij diverse architectenbureaus in diverse functies van tekenaar tot (bureau)manager gewerkt.

Maak kennis met Charlotte Steenis

Als bouwkundig ontwerper ondersteund Charlotte het team met haar ontwerpen. Ook werkt zij zelfstandig alle gemaakte ontwerpen tot in detail uit. Zij is druk bezig met de Academie van Architectuur in Rotterdam om architect te worden.

Maak kennis met Jan Diederik van Heemstra

Als architect is hij verantwoordelijk voor de ontwerpen van de projecten. Samen met Sjoerd bepaalt hij het beeld en visie van de projecten.

Maak kennis met Diederik de Kok

Als bouwkundig tekenaar verzorgt Diederik er voor dat alle ontwerpen en tekeningen tot in de puntjes uitgewerkt worden volgens de laatste regelgeving naar wens van de klant. Hij heeft de ambitie om architect te worden.

Nu u ons (een beetje) kent, maken wij ook graag kennis met u! Neem contact op met ons.

© 2019 | 2802 Ontwerpt & Adviseert | Webdesign: Heers