Image
Top
Menu

Architect Gorinchem

Het totaalplaatje in de vorm van Ontwerp en Advies

Alle facetten uit het ontwerp- en bouwproces. Dat is waarvoor u bij 2802 Ontwerpt en Adviseert Architect Gorinchem aan het juiste adres bent. Met onze ervaring in en visie op architectuur, bieden wij u een mooi (totaal)plaatje. Lees hier verder hoe ons totaalplaatje u gedurende uw hele traject zal ontzorgen.

Ontzorgen begint met kennismaken

Wie bent u als opdrachtgever of beter gezegd: want bent u van plan in dit mooie dorp met stadsrechten? Daar zijn we als uw architect Gorinchem ten eerste erg benieuwd naar. Betreft uw opdracht een eigen woning, bedrijf of woonwijk? Gaat het daarnaast om technisch tekenwerk of heeft u onze expertise ergens anders bij nodig? Hoe groot of klein u bent als opdrachtgever en waar in Nederland u zich bevindt, laten wij ons overigens niet door tegenhouden.

Het maakt hierbij niet uit of u een zakelijke of particuliere opdracht heeft voor ons heeft. We maken graag kennis, zodat we weten wat er nodig is om u daadwerkelijk van A tot Z te ontzorgen.

Waar uw architect in Gorinchem in kan voorzien

Ontwerpen en adviseren. Dat doet onze naam waarschijnlijk al vermoeden. Toch verdient dit enige aanvulling: van ontwerp tot bouw en daarbij alle tussenliggende werkzaamheden.

Als architect in Gorinchem staan wij bekend als stedenbouwer, ontwerper en bouwbegeleider. Maar wist u dat wij bij verschillende projecten ook de rol van initiator op ons nemen?

Een architect in Gorinchem voor particulieren: van (ver)bouwen tot interieur

Als nuchtere architect in Gorinchem hebben wij al verschillende particulieren door het hele land geholpen zich volledig thuis te voelen. Deze projecten betreffen voornamelijk het bouwen of verbouwen van woningen. De vakkundigheid van 2802 Ontwerpt en Adviseert Architect Gorinchem is terug te vinden van de schets tot de oplevering.

Uw architect in Gorinchem gaat echter verder dan dat. Niet alleen bieden wij vanaf het begin al toegevoegde waarde in alle ontwerpen, ook bieden wij dit bij de laatste puntjes op de i. Een volledig ontwerp en uitvoering van uw interieur hoort dan ook absoluut thuis binnen onze expertise.

Advies, hulp en ondersteuning bij zakelijke opdrachten

Bent u ontwikkelaar, bouwbedrijf, notaris, vastgoedeigenaar, belegger of collega architect Gorinchem en omstreken en heeft u een zakelijke opdracht voor ons? Vanzelfsprekend willen we als architect in Gorinchem ook u zo veel mogelijk ontzorgen. Soms zit onze toegevoegde waarde hier echter al in betrokken ondersteuning en advies. 2802 Ontwerpt & Adviseert biedt u – als kleine of grote zakelijke opdrachtgever – de volgende diensten:

  • Ontwerp van een woonwijk
  • Technisch tekenwerk
  • Advies en hulp bij splitsingsvraagstukken
  • Herontwikkeling van bestaand vastgoed
  • Artist impressions ter ondersteuning van verkoop van vastgoed
  • Ontwerp van en begeleiding naar de juiste bedrijfshuisvesting voor het MKB
  • Gevelrevitalisatie voor betere verhuur van bestaande objecten
  • Ontwerp en uitvoering van het interieur van uw bedrijf

Waarbij kunnen wij u van dienst zijn?

Bent u nieuwsgierig welke opdrachtgevers u voor gingen? Bekijk de projecten van 2802 Ontwerpt & Adviseert Architect Gorinchem óf neem direct contact met ons op. Een succesvol project begint bij ons namelijk altijd met goed en persoonlijk contact.

 
architect Gorinchem

Foto: Hotel Goud & Zilver in Gorinchem

© 2019 | 2802 Ontwerpt & Adviseert | Webdesign: Heers