Image
Top
Menu

Architect Sliedrecht

Onze visie? Ontzorging van A tot Z!

Een full service bureau op het gebied van architectuur. Wat wij daar als architect in Sliedrecht mee bedoelen? U als opdrachtgever van A tot Z ontzorgen in onze rol als stedenbouwer, ontwerper én bouwbegeleider. Bij architectenbureau 2802 Ontwerpt en Adviseert zijn we actief in alle fasen van het bouwproces. Laten we kijken wat wij voor u kunnen betekenen in deze als “Baggerdorp” bekende plaats!

U van A tot Z ontzorgen (dát is de visie van uw architect in Sliedrecht)

Een architectenbureau ontwerpt een mooi plaatje. Absoluut waar. Maar als architect in Sliedrecht gaan wij verder: wij leveren u een totaalplaatje. Dit houdt in dat u bij 2802 Ontwerpt en Adviseert terecht kunt voor alle onderdelen uit het traject van ontwerp en bouw.

Wat dat totaalplaatje voor uw plan in Sliedrecht inhoudt?

  • Een toegevoegde waarde in ieder project
  • Tijdloze vormgeving
  • Toegespitst op uw wensen, de omgeving en uw budget

Wat wij voor zowel zakelijke, als particuliere opdrachtgevers kunnen betekenen

Of u bij deze architect in Sliedrecht aan het juiste adres bent, hoeft u niet lang over te twijfelen. Bij ons zit u namelijk helemaal goed als:

  • Zakelijke of particuliere opdrachtgever
  • Met een grote of kleine opdracht
  • In Sliedrecht of elders in het land

Zoals eerder aangegeven kan uw architect in Sliedrecht zowel uw ontwerper, als bouwbegeleider of stedenbouwer zijn. De expertise van 2802 Ontwerpt en Adviseert gaat echter verder dan ontwerpen en adviseren alleen. Alle benodigde werkzaamheden tussen ontwerp en bouw nemen wij graag voor u uit handen. Daarnaast mogen wij onszelf in veel projecten ook de initiator noemen.

De expertise van uw architect in Sliedrecht

Wanneer u onze projecten bekijkt, krijgt u een degelijk beeld van onze expertise. Zo ziet u dat wij al diverse woonhuizen hebben ontworpen, maar ook bijdragen aan de uitvoering. En wat dacht u van zaken als vergunningen? Ook dat valt gewoon onder die ontzorging, als u het ons vraagt.

Daarnaast is 2802 Ontwerpt & Adviseert zowel partner, als adviseur van verschillende zakelijke opdrachtgevers. Denk hierbij aan het ontwerp van een woonwijk, technisch tekenwerk en ontwerp en uitvoering van het interieur van uw bedrijf. Maar ook voor artists impressions, herontwikkeling en gevelrevitalisatie ten behoeve van betere verkoop en verhuur van vastgoed bent u bij deze architect in Sliedrecht aan het juiste adres.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Daarvoor maken we graag eens kennis. Wanneer we u echt volledig willen ontzorgen in uw project, is goed en persoonlijk contact de basis. Laten we daar voor nu mee beginnen!

© 2019 | 2802 Ontwerpt & Adviseert | Webdesign: Heers